VVG NEDERLAND

Een schonere maatschappij met vloeibaar gas

VVG staat voor Vereniging Vloeibaar Gas en is een branchevereniging die samenwerkt met overheden en verschillende instellingen. Het doel van de vereniging is het bevorderen van het gebruik van vloeibaar gas op een veilige en milieuvriendelijke manier om een schonere toekomst te realiseren. Voor ons de uitdaging om een nieuwe website te ontwikkelen die dit doel ondersteunt.

Uitgangspunten

VVG Nederland vroeg ons om een website te ontwikkelen die duidelijk maakt wat VVG inhoudt en waar het voor staat. Een website waarbij de belangrijkste elementen direct naar voren komen, bezoekers snel de juiste informatie kunnen vinden, documenten helder gerangschikt zijn en de aangesloten leden een afgeschermde pagina hebben.

De betekenis van VVG heeft een prominente plaats op de homepage gekregen, zodat in één oogopslag duidelijk is waar de vereniging voor staat.

Onze oplossing

In overleg met VVG Nederland is gekozen om de website te ontwikkelen in WordPress. Het is een responsive site, wat inhoudt dat de webpagina’s zich automatisch aanpassen aan het formaat van het scherm van een apparaat. Alle wensen zijn als volgt vertaald naar de website: de betekenis van VVG heeft een prominente plaats op de homepage gekregen, net als de doelstelling, de verschillende producten en de aangesloten leden. De leden kunnen via de website inloggen op een afgeschermde pagina en daar nog meer informatie vinden over VVG. Verder is er nagedacht over de publicaties, zoals routekaarten die we overzichtelijk hebben weergeven onder het kopje ‘publicaties’. Het laatste nieuws over vloeibaar gas vindt de bezoeker onder het kopje ‘nieuws’ en de social media buttons onder de berichten maken het mogelijk om de nieuwsberichten te delen met je netwerk. De website is erg compleet geworden en laat duidelijk zien waar de vereniging voor staat.

Wil je meer weten?

 • Bel of mail met Cees voor vragen over nieuwe projecten, offertes, onze werkwijze of een eerste kennismaking.


  Cees

  E
  info@occhio.nl

  T
  020 – 261 95 42 (algemeen)