Vincent Kempers

Vincent is developer en als je hem vraagt wat hij precies doet, dan antwoordt hij ‘zoveel mogelijk’. Hij wil alles leren en zich daarom niet beperken tot alleen frontend of backend. Hij is er op gebrand dat zijn oplossingen over vijf jaar nog te begrijpen zijn en kan er daarom ook niet tegen als developers voor simpele, kortetermijnoplossingen kiezen. Om tot duurzame oplossingen te komen, bekwaamt hij zich in de nieuwste development-technieken door ze te onderzoeken en te testen (research & development).

Naast developer is Vincent onze muziekgeek die altijd als eerste op de hoogte is van nieuwe cd’s die uitgekomen zijn. Hij is eigenlijk een soort wandelende Spotify, want als je hem vertelt welk genre / artiest je aanspreekt, noemt hij meteen een scala aan andere artiesten die je waarschijnlijk ook goed zult vinden.

Wat de vraag ook is, Vincent komt snel met een oplossing, hij is niet bang om nieuwe dingen te proberen, maar gáát gewoon! Hij is slim, geduldig en nieuwsgierig, maar ook grappig, een gamer en een reallife hiphop kennisbank.

Yessica