Saskia Bouten

Na een carrière als assistent-ontwerper bij een architectenbureau besloot Saskia het roer om te gooien en, in plaats van jaren ‘30-villa’s te tekenen met AutoCad en SketchUp, zich te storten het ontwikkelen van WordPress-websites met PHP en HTML. Saskia staat bekend om haar geduld en toewijding en dat wordt door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Zelfs zodanig, dat we dankzij haar laatst met z’n allen getrakteerd werden op overheerlijk ijs.

Als Saskia niet voor Occhio aan het werk is, maakt ze seizoensbrochures, flyers en krantadvertenties voor Theater Ludens (Voorburg). Mocht ze zich in een gebied zonder internet bevinden, dan duikt Saskia graag in een Scandinavische thriller. Je maakt haar blij met een pot Nugatti – de Noorse, en stiekem ook wel betere versie van Nutella – of met een espresso frappucino van de Starbucks.

Wat ik bijzonder vind aan Saskia is dat ze altijd flinke aandacht heeft voor het gebruiksvriendelijk inrichten van het content management systeem, zodat onze opdrachtgevers er goed in kunnen werken. Daarnaast heeft ze een goed oog voor detail, ook qua ontwerp - iets wat voor developers natuurlijk uitzonderlijk is.

Oebe