Oebe Rombout

Oebe zorgt er als projectmanager voor dat de projecten die onder zijn hoede vallen soepel verlopen en faciliteert als scrummaster het scrumteam. Daarnaast leidt hij het technisch overleg waarin nieuwe trends en technische oplossingen worden behandeld. Hij werkt al bij Occhio sinds 2005.

Tijdens Oebes studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft heeft deze ingenieur de basis gelegd voor het systematisch en projectmatig aanpakken van zaken. Hij heeft zelf veel praktijkervaring als programmeur en is dankzij zijn ruime en up-to-date kennis van de technische mogelijkheden een goede schakel tussen klant en programmeur.

Ook buiten kantoor geeft Oebe graag les, maar dan als zeiltrainer op de Sloterplas, waar zijn hele gezin kind aan huis is. Daarnaast gaat hij het liefst catamaran varen op het IJsselmeer. Hij speelt graag tafelvoetbal en houdt ervan om mensen samen te brengen.

Oebe heeft veel kennis en is altijd bereid deze kennis te delen, om vragen te beantwoorden en mee te denken over technische kwesties. Je weet dat je bij Oebe altijd aan kunt kloppen als je ergens mee zit. Hiernaast kan hij goed ingewikkelde zaken uitleggen aan opdrachtgevers. Dat werk fijn tijdens scrumsessies, omdat het zo voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren en hoe we dat aan gaan pakken.

Edda