Hannah Stoffels

Hannah is betrokken bij het eerste contact met onze opdrachtgevers. Ze voert kennismakingsgesprekken om te horen welke vragen er bij hen leven, legt onze werkwijze uit en bespreekt de manier waarop in dit project samengewerkt zou kunnen worden. Ze vindt het een prettige uitdaging om de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk te beschrijven in de offerte en daar bovendien - met hulp van developers - een passende oplossing bij te vinden.

Naast haar werk bij Occhio beoefent Hannah graag yoga in alle vormen; doet ze pilates en houdt ze van dansen. Ze speelt graag piano en is altijd bezig met ontdekken van nieuwe muziek.

Bij Hannah is sales niet simpelweg ‘verkopen’, maar vooral een kwestie van heel goed luisteren en doorvragen. Hannah voelt mensen goed aan en kan zo een voorstel doen dat écht aansluit bij wat iemand wil en nodig heeft. Ze heet mensen echt welkom en zet mede door haar enthousiasme in het eerste contact de toon voor een prettige samenwerking. Als niet-techneut weet ze inmiddels meer van techniek dan ze vast ooit voor mogelijk had gehouden, maar ze legt dit nog altijd uit op een manier dat het voor iedereen begrijpelijk is.

Frederike