Bob van Vliet

Bob is co-owner van Occhio en was vroeger werkzaam bij een opdrachtgever van Occhio. Al meer dan 30 jaar werkzaam in de IT (ja, tapes en 500 Mb harde schijven die 40 kilo wogen zijn hem niet vreemd) en zeer ervaren in het meedenken over IT strategie & vraagstukken.

Hij begon op jonge leeftijd als systeembeheerder om zich verder te ontwikkelen als projectleider binnen IT en verandermanagement, procesverbetering. Zijn laatste functie was die van IT manager was bij een herverzekeraar en specialist in bankgaranties. Bob is partner geworden bij Occhio allereerst omdat hij graag wilde ondernemen en binnen Occhio ondersteunt hij de bedrijfsvoering en voert verdere procesoptimalisatie door om de ontwikkeling en groei te realiseren. Een zeer ervaren people manager die Occhio nog leuker maakt en verder professionaliseert.

Bob is een Freeletics Ambassador en een van drijfveren achter de Freeletics Amsterdam group. Altijd bezig met sporten en gezond eten en mist geen ijshockeywedstrijd in de NHL van de Bufallo Sabres. Zijn droom is de wereld rond fietsen samen met zijn vrouw Marjena. Voor intellectuele uitdaging en inspiratie leest Bob graag the Economist en the Atlantic en een goede roman op zijn tijd.