Wat we doen bij Occhio webdevelopment in Amsterdam

Bedenken

Wil je een site ontwikkelen waar jouw publiek écht iets aan heeft, dan moet natuurlijk duidelijk zijn waar je als organisatie naartoe wilt. Bij Occhio bepalen we de online strategie graag samen. Jij als opdrachtgever weet alles over de organisatie, wij weten alles van hoe je je verhaal, dienst of product online het beste over kan brengen. We helpen je om door de ogen van jouw doelgroep te kijken, het belangrijkste doel van de site boven water te krijgen, het verhaal simpel te houden en in te spelen op de behoeftes van de bezoeker. Het geeft houvast gedurende het proces, helpt prioriteiten te stellen en het helpt ons de juiste keuzes te maken.

Bouwen

Hebben we de strategie helemaal scherp, dan maken we de vertaalslag naar design door middel van een juiste mix tussen identiteit, uitstraling, interactie-ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Bij zeer technische projecten onderzoeken we in dit stadium al hoe we de koppelingen en de nieuwste technieken kunnen implementeren. Als ook dat in grote lijnen rond is, beginnen we met het daadwerkelijke ontwikkelen van de site. De meeste projecten scrummen wij; dit is een flexibele en iteratieve werkwijze waarbij voor jou als opdrachtgever een belangrijke rol is weggelegd.

Beheren

We hosten de sites die we ontwikkelen bij voorkeur zelf. Na de livegang blijven we graag betrokken bij onze opdrachtgevers. We geven advies en ondersteuning over onderhoud en site-optimalisatie. Dat doen we op verzoek, pro-actief middels een strippenkaart of volgens afspraken binnen een service-overeenkomst. We doen het liefst nét dat beetje extra.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten.