Onze werkwijze

We zijn eerlijk in wat we zeggen, we durven ook te zeggen waarvoor je níet bij ons moet zijn. We beweren niet dat we nooit fouten maken, maar wél dat we voor het hoogst haalbare gaan en altijd blijven werken aan verbetering. We zijn volwassen, we weten wat we willen en zijn zelfverzekerd in wat we kunnen. Onze kennis en kunde zetten we graag in om anderen verder te helpen. Met het ontwikkelen van een website, maar ook met informatie om je te helpen bij het ontwikkelen of onderhouden van je website.

Vertrouwen

Elkaar goed aanvoelen vinden wij heel belangrijk, omdat we werken met projectmanagementmethode scrum. Voordeel van deze werkwijze is dat er veel contact is tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Samen komen we namelijk tot de beste oplossingen. Oplossingen die je, voordat het project begon, waarschijnlijk nog niet voor mogelijk had gehouden. Spannend aan deze manier van werken is dat je van tevoren niet precies weet wat je krijgt en daarom is vertrouwen in elkaar van wezenlijk belang.

Een eerste kennismaking

Om aan te voelen of er een goede klik is met elkaar, voeren we, voordat we een offerte uitbrengen, een uitgebreid kennismakingsgesprek. We luisteren goed naar de vraag die er op dat moment ligt en geven een uitleg over onze werkwijze. Vaak kunnen we het niet laten om nu al met creatieve suggesties te komen voor de nieuwe website; zo krijg je meteen een beeld bij hoe we werken.

De offerte

Gebaseerd op het uitgebreide kennismakingsgesprek, maken we een zo passend mogelijke offerte. We houden hierbij rekening met het beschikbare budget, maar geven het ook aan als we denken dat je met een uitgebreidere oplossing beter je doel bereikt.

Qua Technieken

We werken met open source CMS-systemen in PHP, zoals WordPress en Drupal, maar ontwikkelen ook met open source tools zoals Node.js en React. We bekijken per project wat de beste tools zijn.

Online Strategie

Om goed beslagen ten ijs te komen als het webproject aanvangt, beginnen we doorgaans met online strategie-sessies. In deze fase kristalliseren we uit welke bezoekers de organisatie heeft en hoe zij op de website zo snel mogelijk naar de juiste plek geleid worden.

Scrum

Vervolgens gaan we aan de slag met de website zelf. Door te werken met scrum is er veel afstemming tussen opdrachtgever en het team dat aan het project werkt. Er is ruimte voor voortschrijdende inzichten; inzichten die we tijdens het ontwikkelproces nog kunnen verwerken.

Oplevering

Ook na de livegang zijn wij altijd graag betrokken. We geven advies en ondersteuning bij onderhoud en site-optimalisatie. Dat doen we op verzoek, of pro-actief middels een strippenkaart of volgens afspraken binnen een service-overeenkomst. We doen het liefst nét dat beetje extra. Delivering happiness is een belangrijk credo voor ons.