Verblijd onze leuke klanten met inspiratie en expertise! Bekijk onze vacatures Versterk ons team

Service, beheer & hosting

Altijd zorg voor je applicatie

Uiteraard stopt de ontwikkeling van de website of webapplicatie niet bij de oplevering. Doorlopend zullen ideeën worden verwerkt en zal het nodig kunnen zijn om hierover advies te vragen.

Door de snelle ontwikkelingen op technisch vlak en door trends kan het nodig zijn om het technisch onderhoud regelmatig te laten verzorgen.

Met een servicecontract leveren wij de verzekering dat er een x aantal uren per maand gereserveerd wordt voor service, onderhoud en begeleiding of vragen.

Lees meer over de servicemogelijkheden.

Ultragroene hosting!

Al vanaf onze oorsprong in 2000 hosten wij de websites voor onze klanten en hebben daarom veel ervaring met de mogelijkheden voor verschillende technische hostingoplossingen. Servers worden beheerd in een eigen serverpark in het klimaatneutrale datacentrum EvoSwitch.

We kunnen dan ook snelle en begrijpelijke service leveren met topkwaliteit.

Onze shared hostingpakketten

Wil je één aanspreekpunt voor alle technische aspecten van je website of webapplicatie, maak dan gebruik van onze ultragroene hostingdiensten. Shared hosting, managed dedicated hosting, SSL certificaten en je domeinen registreren, allemaal onder 1 dak. E-mail verzorgen wij alleen via aparte e-mailhosting.

Veeg over het pakket om meerdere mogelijkheden te zien.
Occhio1
color
Occhio2
color
Occhio3
color
Occhio4
color
Occhio5
color
Abonnement per maand
arrow
€9,50 €20,- €37,50 €50,- €75,-
Disk Space (HD, db, logs)
arrow
100 mb 750 mb 1500 mb 4000 mb 9000 mb
Datalimiet*
arrow
10 gb/mnd 20 gb/mnd 30 gb/mnd 40 gb/mnd 50 gb/mnd
Max. aantal databases
arrow
1 5 10 10 20
Max. aantal mail redirects (forwards)
arrow
1 10 30 30 100
Facturering
arrow
per jaar vooruit per kwartaal vooruit per kwartaal vooruit per kwartaal vooruit per kwartaal vooruit
Meer Specificaties
* Overschrijding van de datalimiet wordt de eerste maand behandeld volgens de Fair Use Policy. Je krijgt hiervan een melding. Pas in de maand na de 1e overschrijding kunnen extra kosten voor datatraffic (€ 1,00/GB) berekend worden.

Open source pakketten

Gebruik je Open Source software (bijv. WordPress, Drupal) op je hostingpakket? Dan is Occhio Smart hosting de beste oplossing: een alles-in-1-pakket met technisch beheer en hosting.
Deze hostingpakketten bieden naast ruimte voor de website een unieke service waarbij wij het Open Source pakket up-to-date houden. Op deze manier ben je optimaal beveiligd.

Hostingpakket Occhio Smart 1
color
Hostingpakket Occhio Smart 2
color
Hostingpakket Occhio Smart 3
color
Hostingpakket Occhio Smart 4
color
Hostingpakket Occhio Smart 5
color
Abonnement per maand
arrow
€90,- €100,- €120.- €133,- €155,-
Disk Space (HD, db, logs)
arrow
100 mb 750 mb 1500 mb 4000 mb 9000 mb
Specificaties hostingpakket
arrow
zie Occhio 1 (zie boven) zie Occhio 2 (zie boven) zie Occhio 3 (zie boven) zie Occhio 4 (zie boven) zie Occhio 5 (zie boven)
Facturering
arrow
per kwartaal - - - -

Domeinregistatie

Occhio kan vrijwel elke domeinnaam voor u vastleggen. Via ons registratieformulier (rechtsboven in beeld) kunt u een domeincheck doen en een offerte aanvragen.

Bekijk de mogelijkheden voor domeinen

Dedicated hosting

Indien gewenst kan de website ook op een eigen webserver, of eigen VPS geplaatst worden. Zelfs uitgebreidere opstellingen met meerdere webservers zijn mogelijk. Neem contact op voor mogelijke oplossingen.

hosting-messages

Meldingen & storingen

Info over onderhoudswerkzaamheden en storingen zijn te vinden op onze Twitter pagina twitter.com/occhionoc en de U kunt zich ook aanmelden voor de mailinglijst.

hosting-secur

Websitebeveiliging via ssl

Meer info over SSL beveiligingscertificaten.

hosting-gear

Service

Meer informatie over hosting, instellingen en antwoorden op veelgestelde vragen is te vinden op onze service wiki: faq.occhio.nl.